Amsterdam Info

Q&A + sugestii

Posted in Q&A+sugestii by amsterdama on septembrie 24, 2009

Am creat acest blog ..pentru ca traim in Amsterdam si ne place sa scriem despre asta! 🙂 In prezent suntem trei fete/prietene/studente si pentru moment scriem sub acelasi pseudonim, si anume, „amsterdama”. Pe viitor insa ne vom semna folosind pseudonime separate si vom imparti mai clar subiectele 🙂

Inainte de a a rezerva adresa „infoamsterdam” am cautat informatii in romana pe website-urile existente si am observat ca desi informatii exista, ele sunt superficiale si majoritatea articolelor se bazeaza pe stereotipurile arhicunoscute : saboti, lalele, droguri, branza si mori de vant! 🙂 Ei bine, Amsterdamul este un oras viu si ofera mult mai multe optiuni celor care aleg Amsterdamul ca destinatie de vacanta! De aceea, am considerat ca un blog despre Amsterdam asa cum este el, mereu in miscare, ar fi un punct de plecare potrivit pentru cei care doresc sa viziteze Amsterdamul, sau chiar planuiesc sa vina aici la studii ori in cautarea unui loc de munca.

Dincolo de categoriile gen „Fotografie” sau „Fashion”, articolele se incadreaza in doua categorii principale: informatii despre obiectivele turistice din Amsterdam si imprejurimi, si informatii la zi despre viata culturala a orasului. Vom scrie cate un articol pentru fiecare punct de atractie din Amsterdam pentru a va sugera ce sa vizitati atunci cand veti ajunge la Amsterdam. Apoi, pentru ca personalitatea orasului nu este data numai de sirurile de case colorate datand din Epoca de Aur olandeza (sec.XVII), ci si de o bogata viata culturala, dorim sa va tinem la curent cu manifestarile culturale, fie ca sunt legate de fotografie, moda, dans sau arta contemporana. De asemenea, vom scrie despre manifestari sportive si festivaluri, de care Amsterdamul nu duce lipsa. La Amsterdam, pe parcursul intregului an se tin festivaluri de muzica, dans, film..festivaluri ale cartierelor..samd.

In acelasi timp, dorim sa va dam posibilitatea, celor carora li se adreseaza blogul, sa ne oferiti sugestii despre continut, sa solicitati articole si in general sa ne intrebati orice despre Amsterdam 🙂 Noi vom face tot posibilul sa va raspundem, si nu oricum, ci in cel mai scurt timp!De asemenea, dorim sa multumim celor care locuiesc deja in Amsterdam sau in imprejurimi, care au trimis deja sugestii, am luat in seama propunerile voastre si va asteptam in continuare!

Sugestiile si intrebarile pot fi lasate sub forma de comentarii la acest „sticky post” .

Va asteptam!

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Laur said, on septembrie 25, 2009 at 3:07 pm

    Încă o sugestie – 20 de ani de la căderea cortinei de fier:

    http://haga.mae.ro/index.php?lang=ro&id=90509

  2. amsterdama said, on septembrie 26, 2009 at 12:51 pm

    Multumim mult! sunt foarte multe evenimente si merite scris ceva despre fiecare dintre ele!

  3. rayuela6 said, on octombrie 17, 2009 at 1:49 am

    si poate pe curand un post despre de ce anume ai nevoie ca sa poti avea un job in a’dam (permis de munca etc).

  4. Laur said, on octombrie 19, 2009 at 4:55 pm

    http://www.balkansnapshots.com/

  5. Admin DeseneCopii.net said, on septembrie 12, 2011 at 9:56 am

    Felicitari pentru site. Ati castigat un cititor.


Lasă un comentariu